marți, 17 februarie 2009

Nabisa

Apare de nicaieri. Tanara, mladioasa, unduioasa, parfumata, sterilizata in alambicul interior cu meandre si ace de par.
Nici nu stii de unde sa o iei. Pare mai degraba o idee vaga, o senzatie. Virgina, proaspata, viguroasa, lenesa. Iti da fiori pe sira spinarii si un usor tremurat de picioare.
Te temi de reactia prietenilor si cunoscutilor, dar si de ce vor spune strainii din jurul tau. Poate ca fiecare, in sinea lui, o va revendica pentru el si va fi incercat de aceleasi sentimente, dezbracandu-te pe tine de posesia ei, smulgandu-ti brusc dreptul de proprietate.
Ea e ca toate cele dinaintea ei, in fond, dar niciodata nu va mai fi una ca ea. Desi, de fiecare data iti spui acelasi lucru...
Ai vrea sa o tii ascunsa, numai pentru tine, dar ea tanjeste dupa libertatea aerului proaspat si te forteaza sa o scoti in lume si, de multe ori, scapa un tipat cand se intampla asta. Uneori te poate face sa te simti usor jenat de exprimarea ei, dar cu cat e mai guraliva, cu atat iti este mai draga.
Te desparti de ea cu un mic sentiment de culpabilitate, dar te linisteste gandul efemeritatii existentei ei sipide si ideea ca va fuziona cu surorile ei, devenind o parte infinit mica din absolut.
Maine, sau poate chiar astazi, vei cunoaste o alta, apoi altele si altele, caci e un fapt dovedit ca ele se nasc de cel putin trei ori pe zi in viata noastra.
Si veti fi impreuna, literalmente, pana cand moartea va va desparti, nu inainte de o ultima, eliberatoare, izbavitoare...

5 comentarii:

  1. :)))))) acum ti-am citit si postul asta; despre masturbare cand?

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre asta a scris Stefan Arghirescu si cred ca e numa bine. Nu mai am nimic de adaugat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prodan, vrei sa zici. Maica-sa e Arghirescu. (si scoate-ti finlandeza aia prapadita ca nu-ti hacuieste nimeni blogu. Geast cil.) Future daddy out.

    RăspundețiȘtergere